Duivensport simulator met een twist
   
Het eerste online duivenspel in Nederland!
Start seizoen: Diesel

Seizoen gestart!
Beste Pigeon Panic liefhebbers! Het nieuwe seizoen, genaamd Diesel, is vandaag gestart! De strijd begint voor iedereen weer vanaf het 0 punt en de spanning barst weer los de komende maanden. Voor dit seizoen zijn er geen updates verwerkt. Wel hebben we enkele bugs opgelost, maar voor nu nog geen nieuwe features.

Even een snel takenlijstje voor je:
* Kies nieuwe duiven
* Geef ze een leuke naam
* Verzorg ze
* Schrijf ze in op de wedstrijd
* Pak die punten!
* VEEL PLEZIER :)

Hall of Fame: Erwin
Het publiek heeft gekozen, maar ook de crew kon er niet om heen! Erwin heeft een plek bemachtigd in de Hall of Fame. Door vanaf zijn eerste seizoen al mee te draaien in de top.
Erwin greep steeds naast het erepodium, maar heeft de strijd niet opgegeven. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een overweldigende overwinning in het vorige seizoen. Met vele gouden bekers op zak, krijgt Erwin nu ook een plekje in de Hall of Fame! Gefeliciteerd!!

Geplaatst door Freddy op 25-05-2019
Einde seizoen "Fladderig"

Beste vrienden van Pigeon Panic,

Zoals jullie ongetwijfeld al weten is het 23e seizoen Fladderig voorbij. Met trots presenteren wij de winnaars:

1e plaats: Erwin namens de Blauwe Duif. Met zes seizoenen ervaring is dit een prachtige prestatie!
2e plaats: Broekoes namens Myths and Legends. Deze uberveteraan met 16 seizoenen ervaring mag deze trofee toevoegen aan zijn reeds indrukwekkende verzameling.
3e plaats: Gino namens de startersclub. Met 9 seizoenen ervaring inmiddels is dit ook een geweldige ervaring. Is het tijd om de startersclub te hernoemen? :-)

Deze winnaars krijgen een prachtige medaille toegestuurd.

Pigeon Panic gaat nu een rustperiode in van twee weken. De eerste vluchten beginnen weer op 24 mei. In de tussentijd kunnen jullie Pigeon Panic gebruiken om te experimenteren;-)

Iedereen bedankt, en we zien jullie binnenkort graag weer. Goed weekend!

- Paul en Freddy

Geplaatst door Paul op 11-05-2019
Geslaagde 1 april grap

Inmiddels (en gelukkig!) is het 2 april en zoals te zien is onze 1 april grap voorbij. Middels een actiemoment, een overduidelijke banner en een bizar puntenaantal van de ontwikkelaars van Pigeon Panic, was het voor iedereen duidelijk om welke dag het ging.

Wat overigens geen 1 april grap is, is dat we iemand aan onze Hall of fame gaan toevoegen! De resultaten waren der mate spannend, dat we aan het einde van het seizoen nog iemand gaan toevoegen aan de Hall of fame! Maar voor nu: zonder twijfel: Pijlstaart! Een ervaren speler en weet vrijwel elk seizoen de top te bereiken! Het is ook degene die alles weet van statistieken op Pigeon Panic!

Van harte gefeliciteerd met je benoeming!

Geplaatst door Freddy op 02-04-2019
Snelle doorklik

Snelle doorklik
Speciaal voor de premiumspelers (en in de toekomst voor alle spelers) kan er nu direct doorgeklikt worden van de inbox naar het betreffende actiemoment. Inmiddels kennen alle spelers de inhoud van veelgebruikte berichten nu wel. Door op het blauwe pijltje te klikken, wordt je meteen doorgestuurd naar het onderliggende bericht.

Deze functionaliteit zal in de toekomst verder uitgebreid worden, naar bijvoorbeeld: Ruiende duiven, aangevallen duiven, vluchtresutlaten, etc etc.

https://www.mupload.nl/img/uuy3sdlyc85v8.jpg

Hall of Fame
Onder de Pigeon Panic spelers bevindt zich een legende die wij graag willen toevoegen aan onze Hall of Fame. Dit keer willen we nogmaals jullie hulp gebruiken over de meest geschikte kandidaat hiervoor. Alle actieve spelers hebben een nieuw actiemoment ontvangen. We zijn benieuwd!

Geplaatst door Freddy op 20-02-2019

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Pigeon Panic?

Pigeon Panic is het eerste online duivenspel ter wereld. Train je duiven en win vluchten. Wees een goede duivenmelker en verdien punten.

Toppers

Top 3 spelers

nachtbraker

de duif 13

turbo1

Nieuwste speler

Roykranendonk