Duivensport simulator met een twist
   
Het eerste online duivenspel in Nederland!

Hall of Fame

Over de jaren heen zijn er velen die hebben meegedaan met Pigeon Panic! Van doorgewinterde duivenmelkers tot spelers die de duivensport pas tegenkwamen met Pigeon Panic. Onder al die spelers zijn er een aantal werkelijk uitgegroeid tot ware legendes. Welkom bij de Hall of Fame van Pigeon Panic, de plek van legendes!

2019

pijlstaart Pijlstaart

Pijlstaart is een ervaren speler en weet vrijwel elk seizoen de top te bereiken! Pijlstaart is ook degene die alles weet van statistieken op Pigeon Panic!


=Erwin Erwin

Erwin liet vanaf zijn eerste seizoen al menig doorgewinterde Pigeon Panic speler achter zich. In het seizoen Fladderig heeft Erwin een overweldigende overwinning behaald en sindsdien is menig Pigeon Panic Erwin in de gaten gaan houden om een glimps van zijn strategie op te pikken.
2018

mattioza Mattioza

Mattioza is altijd bereid je te helpen en zijn hulp en posts op het forum zijn altijd zeer gewaardeerd! Vele seizoenen lang heeft mattioza Pigeon Panic van goede feedback en leuke suggesties voorzien. Wat een topper!


coyote Coyote

Een erg sociale speler van Pigeon Panic die graag een babbeltje met je maakt. Coyote is een doorgewinterde speler en zijn enthousiasme voor Pigeon Panic fleurt vele spelers op!
2017

Havik Havik

Zonder Havik had er nooit een Pigeon Panic bestaan. Havik inspireerde de Pigeon Panic makers en heeft altijd hierin support gegeven. Een plekje in de hall of fame van Pigeon Panic is dan zeker welverdiend!
2016

Roekert Roekert

Roekert is een legende op Pigeon Panic door seizoen na seizoen medailles te scoren! Zijn prestaties liegen er niet om, van de zeven behaalde bekers zit daar maar liefst vijf keer de éérste plaats bij! Een terechte plek in de Hall of Fame en de resultaten zullen nog lang ongeëvenaard worden.


kevin Kevin

Kevin is erg betrokken geweest op het forum van Pigeon Panic, zijn spelletjes leven nog steeds voort en anders zijn het de sterke verhalen wel! Ook hebben we Kevin te bedanken voor de illustraties van de artikelen en altijd de snelle respons wanneer iemand in de problemen zat.


Inloggen

Wachtwoord vergeten?