Duivensport simulator met een twist
   
Het eerste online duivenspel in Nederland!

Updates

De belangrijkste updates van Pigeon Panic worden op deze pagina weergegeven. Updates waarin kleine wijzigingen plaats vinden, zoals gebroken linkjes vind je niet terug in dit overzicht.

Datum Omschrijving
9 mei 2012 Tentoonstellingen zijn mogelijk voor duiven, echter niet voor duiven die via de markt gekocht zijn.
9 mei 2012 Algemene balansering. Artikelen en duifsoorten hebben andere bonussen en malussen.
9 mei 2012 Duiven die gekozen zijn als bonus duif verdienen alleen nog dubbele punten voor de speler en club, niet voor de duif.
5 januari 2012 Nieuwe berichten op het prikbord van de club worden beter getoond. De berichtenteller werkt beter.
5 januari 2012 Hokvervuiling is altijd in te zien
5 januari 2012 Gemiddelde punten per speler van een club worden nu ook in de ranglijst opgenomen
5 januari 2012 Automatisch springen naar de speler rang bij ranglijsten. Een zoekveld om snel een speler te gaan bij de ranking.
5 januari 2012 De statistieken van duiven, van nieuwe spelers, beginnen op 15 ipv 10. Statistieken van duiven op de markt zijn 10.
5 januari 2012 Nieuwe artikelen: Glansmiddel, Zilveren broedbak, glanzende dakpannen, duivenkarretje
5 januari 2012 Broedenlink is weg (uit het hoofdmenu) en is nu verplaatst naar taken
5 januari 2012 Er is nu nog maar 1 lijst van de clubleden: op de profielpagina van de club
5 januari 2012 Club mededelingen zijn niet meer beschikbaar. Het prikbord heeft deze functie ingenomen.
5 januari 2012 Een duif krijgt op een vlucht punten door te eindigen binnen de top 200 van de algemene Pigeon Panic lijst en de top 100 van zijn groep.
5 januari 2012 De vluchtgroepen zijn groter geworden, van 15 spelers naar 20 spelers per groep. Dit betekent meer concurrentie van elkaar om dezelfde punten.
5 januari 2012 Voeren en badderen hebben nieuwe bonussen en malussen gekregen.
5 januari 2012 Alle artikelen hebben nieuwe bonus mallussen. Deze nieuwe bonussen zijn beter afgestemd op elkaar.
5 januari 2012 Een vlucht geeft een duif ervaring. Een meer ervaren duif presteert beter op vluchten. Ervaring is een verborgen eigenschap en word elke vlucht verbeterd. Sommige artikelen kunnen hier ook voor zorgen. Ervaring is niet overerfbaar.
5 januari 2012 Bepaalde duiven vliegen nu eenmaal beter op een vlucht dan andere. Duiven krijgen voorkeuren voor bepaalde vluchten, zoals: vitesse, midfond, dagvond, overnacht. Deze vluchtvoorkeur is overerfbaar.
5 januari 2012 Nieuwe statistiek aanhankelijkheid. Overerfbaar, word gebruikt bij bepaling mooiste duif in een tentoonstelling. Word opgehoogd wanneer de duif geselecteerd word als bonus duif of door sommige artikelen.
5 januari 2012 Sommige duiven kunnen gaan ruien. Dit betekend dat een duif zijn verenkleed gaat vervangen. Wanneer dit gebeurd zal de duif wat snelheid, kracht, conditie verliezen omdat er een aantal veren ontbreken. Wanneer de duif klaar is met ruien krijgt de duif zijn malus statistieken er weer bij, PLUS een kleine bonus! Niet alle duiven zullen gaan ruien echter.
5 januari 2012 Wanneer je hok erg vervuilt is kunnen je duiven ziek worden. Een zieke duif eet niet, traint niet en doet ook niet aan vluchten mee.
5 januari 2012 Wanneer het te druk is in je hok verliezen je duiven wat blijdschap. Je kunt het minder druk maken in je hok door je hok uit te breiden.
5 januari 2012 Het uitbreiden van je hok zal per hokniveau duurder worden, maar zorgt er tevens voor dat duiven minder vervuilen en minder drukte ervaren in het hok.
5 januari 2012 Een goed resultaat op een vlucht levert straks een trofee op. Je trofeeŽn krijg je dan in een mooi overzichtje te zien en zijn op veel verschillende manieren te behalen.
5 januari 2012 Duiven die ingeschreven zijn op een vlucht kunnen niet meer verzorgd worden op de dinsdag en vrijdag.
5 januari 2012 Sommige speler artikelen kunnen extra geld gaan kosten voor dagelijks gebruik.
5 januari 2012 Artikelen kunnen verkocht worden voor 50% van hun waarde. De koper is Pigeon Panic zelf.
5 januari 2012 Duiven kunnen geplaatst worden in 3 groepen straks, die je elk afzonderlijk kan voeren, badderen en trainen. Het schoonmaken gaat nog wel gelijk voor alle groepen.
5 janauri 2012 Met vluchtavonturen kun je een korte samenvatting zien wat een duif beleefd heeft op de vlucht.
5 januari 2012 Een mogelijkheid om eigen vluchten te organiseren. Clubleden kunnen elkaar uitdagen voor een klein bedrag om zodoende een vlucht tussen twee duiven te laten gaan. Dit is niet zodner risico's, duiven kunnen net als op een normale vlucht overleiden of verdwaald raken.
5 september 2011 Clubleiders kunnen inactieve of ongewenste leden verwijderen van de club.
3 september 2011 Actie momenten toegevoegd. Af en toe krijgt de speler een optie om een duivenmelker keuze te maken dat het spel lichtelijk kan beinvloeden. De actie momenten kunnen erg uiteen lopen.
19 augustus 2011 Er zijn speler items beschikbaar! Je kunt deze kopen via de markt! Bij aanschaf worden ze direct gebruikt.
Duiven met negatieve eigenschappen zullen niet gelost worden aan de start van een vlucht. Je kunt ze nog wel inschrijven met minpunten.
Inflatie! Luizenmiddel is 1 euro duurder geworden per duif
Duiven vervuilen nu 2% perdag een hok, in de loop van tijd kun je hokuitbreidingen kopen, waardoor ze weer minder % per dag vervuilen
Wanneer een speler zonder speelbare duiven komt te zitten, dan kan deze speler ervoor kiezen zijn profiel te herstarten (reset).
18 augustus 2011 Er zijn 2 nieuwe duivensoorten aan Pigeon Panic toegevoegd.
18 augustus 2011 Er zijn nieuwe duif artikelen op de markt geplaatst
6 augustus 2011 Het verzorgen van je duiven (voeren, trainen, badderen en schoonmaken) is terug gebracht van 3 naar 2 punten per duif.
24 juni 2011 Het onderschrift van een speler kan worden aangepast via profiel.
23 juni 2011 Via het profiel van een duif zijn nu de vluchthistorie en de statistiekenhistorie in grafiekvorm op te vragen
11 juli 2011 Bejaarde duiven kunnen overlijden na 100 dagen, in plaats van 110 dagen.
11 juli 2011 De malussen van de vervuiling worden nu eerst toegekend en daarna pas het hok vervuild. De vervuiling, hoewel in mindere mate, tast nu ook kracht, coordinatie en snelheid aan.
11 juli 2011 Er kunnen nu artikelen voor je duiven gekocht en toegekend worden. Hiervoor verdienen de spelers ook punten.
4 juni 2011 Clubleden hebben een eenvoudig prikbord (mini-form) waar ze met elkaar kunnen communiceren.
31 mei 2011 Een mini spelletje 'duiven in de nesten' is toegevoegd aan Pigeon Panic.
28 mei 2011 Overleden duiven worden niet meer in je overzicht getoond. Deze worden nu getoond onder de link 'Overleden duiven' in je duivenoverzicht.
25 mei 2011 Met gezamenlijk broeden kun je nu via de club gaan broeden met andere mede-clubgenoten.
24 mei 2011 Het trainen van je duiven zal nu nieuwe (verbeterde) trainingswaarden geven. De waarden zijn wat afgevlakt zodat er niet snel grote negatieve waardes verkregen worden.
8 mei 2011 Bij het broeden worden bonussen en malussen gegeven aan bepaalde duifsoorten.
8 mei 2011 Duiven die als broedkoppel geselecteerd worden, worden elkaars partner. Wanneer een duif een partner is van de duif waarmee gekoppeld is, krijgen de jonkies extra blijdschap en een kracht bonus. Dit geld wanneer de ouders elkaars partner zijn op moment van broeden.
8 mei 2011 Wanneer een speler luizenmiddel gebruikt bij het badderen worden er nu extra bonussen uitgedeeld.
1 mei 2011 De Pigeon Panic leden kunnen elkaar nu een berichtje sturen! Dit kan via het profiel. Onder de avatar staat een "Stuur bericht" knop.
1 mei 2011 Het is niet meer mogelijk om op vrijdag je duiven in te schrijven. Vrijdag is nu de dag waarop je duifjes op transport gaan. Schrijf je duiven dus tijdig in!
1 mei 2011 Het is nu mogelijk om je club op te heffen. De club wordt dan verwijderd en alle leden worden uitgeschreven.
27 april 2011 Paginatie werkt weer op diverse plekken.
27 april 2011 Snelheid word nu ook aangepast tijdens de taken.
27 april 2011 Marc de verzorger kan ingezet worden tijdens perioden van afwezigheid. Marc traint, voert, badderd en maakt je hok zelfs schoon!
Marc geeft normaal voer met een normale hoeveelheid. Marc baddert lauw water zonder luizenmiddel. Marc geeft een vrije training van 70 minuten. Marc maakt je hok schoon wanneer deze meer dan 35% vervuild is met een eigen sopje.
26 april 2011 Nieuwe knoppen op het forum en de opmaak iets aangepast.
26 april 2011 Schoonmaken met luxe schoonmaakmiddelen kost nu geld per duif. (A-merk 1 euro per duif, Cleaner 2 euro per duif)
Een schoon hok kan niet schoongemaakt worden (handig voor nieuwe spelers)
Schoonmaken maakt duiven iets minder blij dan ze er al van werden.
26 april 2011 Verdwaalde duiven hebben de mogelijkheid op eigen houtje hun weg weer naar huis te vinden.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?