Duivensport simulator met een twist
   
Het eerste online duivenspel in Nederland!
Mogelijkheden voor iDeal, bancontact en bank transfer

Premium worden of een donatie geven aan Pigeon Panic is een stuk eenvoudiger geworden! We maken nu gebruik van Mollie, waardoor spelers betalingen op een vertrouwde, eenvoudige en veilig manier kunnen doen. Indien je via een mobiel apparaat gebruik maakt dan kan zelfs een geïnstalleerde online bankieren app te hulp schieten.

Pigeon Panic is een gratis spel. Door premium te worden help je het spel gratis te houden voor alle spelers en daar krijg je leuke opties voor. Deze opties garanderen overigens geen overwinning, eerlijke kansen voor alle spelers is ons beleid! We are the good guys :)

We hebben van een aantal enthousiaste spelers de vraag gekregen of ze ons naast premiumlidmaatschap konden steunen. Natuurlijk doe je dat al door met ons het spel te spelen, maar wie een vrije gift wil geven kan deze optie nu op de premiumpagina te vinden.

Benieuwd naar premium lidmaatschap? Kijk op onze premium pagina.

Geplaatst door Freddy op 09-02-2019
Missies!

Alle spelers hebben een missie ontvangen!
Missies kunnen sterk verschillen van elkaar en ook verschillen ze in moeilijkheidsgraad.
In een seizoen worden er 4 missies geactiveerd voor spelers. AIs iedereen start met een bronzen missie, wanneer je deze gehaald hebt ontvang je de volgende keer een zilveren missie. Haal je je missie niet binnen de tijdslimiet, dan zal je volgende missie weer een bronzen missie zijn.

Hoe moeilijker de missie, hoe beter de beloningen!
Allen succes toegewenst!

Geplaatst door Freddy op 03-02-2019
Clubacties actief

Clubacties zijn nu actief!
Er is al op het forum over gesproken, maar alle clubleiders (en penningmeesters) kunnen nu bepaalde acties voor hun club in gang zetten. Denk aan een grote schoonmaak, bulk inkopen of het organiseren van een gezellige pokeravond op de club.

Sommige clubacties kosten meer punten om te activeren dan anderen, het kan zijn dat je als club even wilt sparen voor grotere acties. Elke week krijg je als club er een actiepunt bij.

Clubacties zijn beschikbaar voor leden die langer dan 3 weken lid zijn van hun club.

Geplaatst door Freddy op 30-01-2019
Nieuw seizoen: Fladderig

Het is weer de start van een nieuw seizoen! Iedereen maakt weer een eerlijke kans op die nummer 1 plek! Elke speler kiest nieuwe duiven om mee ten strijde te trekken en ook de burgemeesters mogen weer hun best doen om van hun plaats de mooiste (en grootste) te maken

Er zijn wat aanpassingen gedaan in de pauze om Pigeon Panic nog leuker te maken.
Voor meer informatie over deze aanpassingen kan je dit bericht lezen.

Geplaatst door Freddy op 12-01-2019

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Pigeon Panic?

Pigeon Panic is het eerste online duivenspel ter wereld. Train je duiven en win vluchten. Wees een goede duivenmelker en verdien punten.

Toppers

Top 3 spelers

nachtbraker

de duif 13

turbo1

Nieuwste speler

Roykranendonk