Duivensport simulator met een twist
   
Het eerste online duivenspel in Nederland!
Het seizoen Saison en hulp bij bugs!

Het seizoen Saison is gestart en iedereen weer veel succes toegewenst! Er zijn dit keer geen nieuwe updates gemaakt dus alles lijkt nog op het vorige seizoen: Diesel.

Er is 1 grote verandering overigens! We krijgen wat extra hulp bij het opsporen, afhandelen en testen van bugs en nieuwe suggesties op Pigeon Panic! Een warm welkom aan speler Galwaygirl! Galwaygirl zal alle bugs en suggesties die binnenkomen verzamelen en doorsturen naar Paul en Freddy. Wanneer de bug is opgelost zal je dat via Galwaygirl te horen krijgen! Mocht het zo zijn dat er bugs op Pigeon Panic zijn waarvan je weet dat ze nog niet opgelost zijn, meld ze dus (nog een keer)!

We hopen jullie meer op de hoogte te kunnen brengen van de laatste ontwikkelingen op Pigeon Panic! Het is weer tof dat je dit seizoen meedoet en laten we er een spannende strijd van maken! Succes en veel plezier!

Geplaatst door Freddy op 06-10-2019
Seizoenseinde Diesel

Beste digitale duivenmelkers!

Het seizoen Diesel zit erop! We gaan nu een week rust in en daarna beginnen we aan een volledig nieuw seizoen. Iedereen start weer met 8 duiven een klein beetje geld en alle kans om op die felbegeerde eerste plek te komen!

Dit seizoen is gewonnen door de Vliegende Hollander! Op de tweede plaats kwam Gino en als derde staat Pijlstaart! Van harte gefeliciteerd!

Club De Blauwe Duif, ook van harte gefeliciteerd! Veruit de beste resultaten dit seizoen, chapeau!

Veel succes en plezier het volgende seizoen! Deze start op zaterdag 5 oktober in de middag!

Geplaatst door Freddy op 28-09-2019
Einde seizoen Diesel op 28 sept

Hallo allemaal,

Wij kwamen er per abuis achter dat de laatste vluchten op 25 september waren. Een seizoen stopt natuurlijk nooit op een woensdag :) ..

We hebben dan ook het weloverwogen besluit genomen om een extra vluchtdag toe te voegen aan dit seizoen. We eindigen seizoen Diesel dus volgende week zaterdag op 28 september!

Geplaatst door Paul op 17-09-2019
Stemmen op de burgemeester

Het seizoen is herstart, iedereen is hier van op de hoogte!
Maar nog niet iedereen weet dat je dan ook weer op een burgemeester kan gaan stemmen! Dus hop naar het stembureau en laat zien aan wie jij het meeste vertrouwen geeft!

Stemmen kan via Dorp -> Stemlokaal.

Geplaatst door Freddy op 27-05-2019

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Pigeon Panic?

Pigeon Panic is het eerste online duivenspel ter wereld. Train je duiven en win vluchten. Wees een goede duivenmelker en verdien punten.

Toppers

Top 3 spelers

Poppemieke

broekoes

Stafke

Nieuwste speler

NadinneFSP