Duivensport simulator met een twist
   
Het eerste online duivenspel in Nederland!
Fijne feestdagen

Wij wensen jullie hele fijne kerstdagen en een voorspoedig 2020! :D
Vergeet tussen het kerstdiner en de gezelligheid door niet om het actiemoment te checken.

Geplaatst door Galwaygirl op 24-12-2019
Bugs en suggesties doorgeven

Het seizoen Saison is inmiddels een aantal weken bezig en we hopen dat je een vliegende start hebt gemaakt. Zoals jullie hebben kunnen lezen help ik, Galwaygirl, Freddy en Paul met het oplossen van bugs.
Kom je iets tegen wat niet klopt! Je kan bugs melden via het groene knopje (http://www.pigeonpanic.com/images/bug_error.png) rechts bovenin. We lossen het zo snel mogelijk voor je op.
Suggesties voor Pigeon Panic, laat het ons ook weten (http://www.pigeonpanic.com/images/global/lightbulb.png)!
Succes met het seizoen!

Geplaatst door Galwaygirl op 30-10-2019
Het seizoen Saison en hulp bij bugs!

Het seizoen Saison is gestart en iedereen weer veel succes toegewenst! Er zijn dit keer geen nieuwe updates gemaakt dus alles lijkt nog op het vorige seizoen: Diesel.

Er is 1 grote verandering overigens! We krijgen wat extra hulp bij het opsporen, afhandelen en testen van bugs en nieuwe suggesties op Pigeon Panic! Een warm welkom aan speler Galwaygirl! Galwaygirl zal alle bugs en suggesties die binnenkomen verzamelen en doorsturen naar Paul en Freddy. Wanneer de bug is opgelost zal je dat via Galwaygirl te horen krijgen! Mocht het zo zijn dat er bugs op Pigeon Panic zijn waarvan je weet dat ze nog niet opgelost zijn, meld ze dus (nog een keer)!

We hopen jullie meer op de hoogte te kunnen brengen van de laatste ontwikkelingen op Pigeon Panic! Het is weer tof dat je dit seizoen meedoet en laten we er een spannende strijd van maken! Succes en veel plezier!

Geplaatst door Freddy op 06-10-2019
Seizoenseinde Diesel

Beste digitale duivenmelkers!

Het seizoen Diesel zit erop! We gaan nu een week rust in en daarna beginnen we aan een volledig nieuw seizoen. Iedereen start weer met 8 duiven een klein beetje geld en alle kans om op die felbegeerde eerste plek te komen!

Dit seizoen is gewonnen door de Vliegende Hollander! Op de tweede plaats kwam Gino en als derde staat Pijlstaart! Van harte gefeliciteerd!

Club De Blauwe Duif, ook van harte gefeliciteerd! Veruit de beste resultaten dit seizoen, chapeau!

Veel succes en plezier het volgende seizoen! Deze start op zaterdag 5 oktober in de middag!

Geplaatst door Freddy op 28-09-2019

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Pigeon Panic?

Pigeon Panic is het eerste online duivenspel ter wereld. Train je duiven en win vluchten. Wees een goede duivenmelker en verdien punten.

Toppers

Top 3 spelers

Norised

sims7

gino

Nieuwste speler

Duifisleven