Duivensport simulator met een twist
   
Het eerste online duivenspel in Nederland!

Algemene voorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de gehele website (spelomgeving en forum).

Racisme / Kwetsende teksten

Racistische opmerkingen tonen aan dat intelligentie ver te zoeken is. Blijkbaar is het niveau van Pigeon Panic en haar leden te hoog voor je en raden we je aan elders naar toe te gaan.

Racistische teksten danwel kwetsende opmerkingen zijn niet toegestaan op Pigeon Panic. Wanneer de crew dit ontdekt of hierop gewezen wordt dan zullen we actie ondernemen.

Wanneer het onmogelijk voor een speler blijkt om zich aan onze regels te houden dan gaan we over op een ban

Naamgeving clubs/duiven/spelers

Wij staan het gebruik van sexueel getinte/seksistisch namen niet toe. Ook racistische namen verbieden wij. Bedenk dat de spelers van Pigeon Panic van alle leeftijden zijn.

Afbeeldingen

Denk even na voordat je afbeeldingen in de reacties plaatst. Pornografisch of schokkend beeldmateriaal wordt verwijderd en resulteert onherroepelijk in een ban. Tenslotte verwacht men dergelijk materiaal niet en wordt men op voorhand niet gewaarschuwd.

Privégegevens

Het plaatsen van privégegevens is mogelijk, echter alleen van je eigen gegevens.

Het posten van andermans privégegevens getuigt van weinig klasse en actie zal dan ook ondernomen worden door de crew. Voor je eigen gegevens moet je het zelf weten, alleen raden wij het af.

Verantwoordelijkheid

Reageer alleen wanneer je in het echt hetzelfde tegen de persoon in kwestie zou durven zeggen. Anonimiteit staat niet gelijk aan stoer doen.

Hacken / Cracken

Spelers die opzettelijk proberen om het spel te verstoren zullen een ban krijgen. Dit houdt o.a in: XSS aanvallen, SQL-injecties, social engineering en/of automatische tools.

Indien Pigeon Panic economische schade hierdoor lijdt zullen we juridische stappen ondernemen.

Persoonlijke gegevens

Pigeon Panic gaat zorgvuldig met je gegevens om en deelt deze niet met derden.

Reclame

Het is niet toegestaan om reclame op Pigeon Panic te maken voor andere websites of instellingen zonder onze (Pigeon Panic) toestemming.

Scripten

Het gebruik van programma's of scripts is niet toegestaan als deze bedoeld zijn om een voordeel tegenover andere spelers te behalen. Het betreft hier Bots, Macros en andere automatiseringen.

Multi-accounts

Multi-accounts (het hebben van meerdere profielen van dezelfde speler) zijn toegestaan. Misbruik maken met multi-accounts is echter niet toegestaan. Onder misbruik verstaan wij (o.a):

  • - Multi-accounts in een plaats om meer voordeel te halen dan een ander
  • - Multi-accounts in een club om via broeden meer voordeel te halen dan een ander
We gaan er van uit dat je zelf weet wanneer je fout bezig bent. En dat waarderen wij niet. Wij hebben dan ook het recht om accounts per direct te schorsen. Wij hanteren een zero policy beleid wanneer wij vinden dat een speler fout bezig is.

Schorsen/bannen

De crew van Pigeon Panic heeft het recht om spelers te schorsen/bannen bij het niet naleven van de regels.

Privacybeleid

Met je deelname aan Pigeon Panic ga je automatisch akkoord met ons privacybeleid.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?