Duivensport simulator met een twist
   
Het eerste online duivenspel in Nederland!
Einde seizoen in zicht

Het is bijna weer zover, zaterdag 29 december is de laatste wedstrijddag van het seizoen Springtij. De top 3 spelers van Pigeon Panic zullen met een medaille gehuldigd worden. Het is nog even spannend welke spelers hiervoor in aanmerkingen komen.

Hierna volgt traditioneel een pauze op Pigeon Panic. Iedereen kan gewoon inloggen en acties uitproberen, maar er is dan geen seizoen actief. Het nieuwe seizoen zal 2 weken later starten op 12 januari.

12 januari (rond het middaguur) start een nieuw seizoen op Pigeon Panic. Iedereen kiest dan weer nieuwe startduiven punten en geld worden ook weer ge-reset. Behalve de Alltime punten natuurlijk! Iedereen weer gelijke kansen op 12 januari, we hopen dat jullie allemaal weer in de startblokken zullen staan!

Veel plezier deze laatste wedstrijden!

Geplaatst door Freddy op 23-12-2018
Het forum

Hallo allemaal,

Op dit moment is het niet mogelijk om je bericht op het forum van opmaak te voorzien (vet, kleur etc). Dit geeft helaas wat problemen. We doen ons uiterste best om dit op te lossen maar we kunnen niets beloven.

In de tussentijd zijn we ook bezig met het schrijven van een compleet nieuw forum. Deze berichtentechniek gaat op termijn alles vervangen wat te maken heeft met communicatie; denk aan clubberichten, nieuws, suggesties etc.

Dit hebben we morgen niet meteen klaar maar we weten zeker dat jullie het enorm gaan waarderen.

Bedankt voor jullie aandacht! :-)

Geplaatst door Paul op 02-12-2018
2de storing opgelost

Soms zit het mee en soms zit alles tegen!

Pigeon Panic is gelukkig weer hersteld van een storing. Tot dusver kunnen we als enige neveneffect zien, dat er 2maal hokvervuiling heeft plaats gevonden. Ook jullie duifjes zijn zich van de storing rot geschrokken!

De storing lijkt opgelost, mocht je toch nog bugs tegenkomen, stuur ze dan in via het bugformulier (groene kevertje rechtsboven op elke pagina). Wij zijn hier dan erg mee geholpen en op onze beurt kunnen we jullie weer helpen met een beter spel!

Momenteel zijn er bepaalde functionaliteiten uitgeschakeld om Pigeon Panic te kunnen voortzetten. Met name sommige berichtgevingen zijn aangepast (vooral rondom trofeeen)

Bedankt voor al het begrip bij deze storing. Deze had ook ons volledig verrast.

Geplaatst door Freddy op 14-11-2018
Storing opgelost

Er heeft maandag, 12 november een storing op Pigeon Panic plaatsgevonden, van 12:00 tot 21:00.
Onze excuses aan Iedereen die hier hinder van ondervonden heeft. Pigeon Panic had geen geplande updates staan en werd zelf ook volledig verrast door deze storing. We hopen op jullie begrip hiervoor.

Ons forum is helaas nog buiten gebruik, deze gaan wij op een ander moment proberen te herstellen.

Duiven kunnen gelukkig weer verzorgd worden! Dus vertel het je familie, vrienden, collega's, vage kennis, die buurman op de hoek. Pigeon Panic is weer ONLINE!

Geplaatst door Freddy op 12-11-2018

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Pigeon Panic?

Pigeon Panic is het eerste online duivenspel ter wereld. Train je duiven en win vluchten. Wees een goede duivenmelker en verdien punten.

Toppers

Top 3 spelers

TOAT

Poppemieke

broekoes

Nieuwste speler

patpatat