Duivensport simulator met een twist
   
Het eerste online duivenspel in Nederland!

Help - Markt

Op de markt kun je artikelen kopen en verkopen. Voor sommige artikelen moet je dagelijks onderhoud betalen. Tevens kun je eieren en duiven aanschaffen.

Duiven en eieren kopen

Via de markt kan je nieuwe duiven kopen om ze aan je hok toe te voegen. Je hok moet wel groot genoeg zijn voor de nieuwe duiven. Je duiven vinden het niet prettig als ze met zoveel andere duiven in het hok zitten. Indien je hok vol zit zal de duiveninspectie je geen duiven meer verkopen. Je zal dan je hok moeten uitbreiden zodat je meer duiven kan huisvesten.

Speler artikelen

Speler artikelen zijn geldig voor alle duiven die je bezit of nog gaat bezitten. Deze artikelen zijn dus goede investeringen! Bij een artikel staat vermeld voor welke duiven deze geschikt zijn en wat de bonussen/malussen zijn. Deze artikelen zijn ook weer te verkopen. Je krijgt dan 50% van het aankoopbedrag terug. Uiteraard beschik je dan niet meer over de bonus en malussen.

Onderhoud

Voor sommige spelerartikelen moet je een bepaald bedrag per dag betalen. Indien je het onderhoud niet meer kan betalen dan wordt het goedkoopste artikel (of artikelen) automatisch verkocht voor je.

Duif artikelen

Deze artikelen kun je individueel aan je duiven geven. Als de duif dus overlijdt dan is deze al zijn artikelen kwijt. Je kan niet elk artikel aan elke duif geven. In het detailscherm van een duifartikel kun je zien voor welke duiven je het artikel op dat moment kan kopen. Artikelen voor je duiven kun je ook weer verkopen. Je krijgt dan 50% van het aankoopbedrag terug. Uiteraard beschik je dan niet meer over de bonus en malussen. Een duif kun je maximaal 7 artikelen geven.

Bonussen van artikelen

  • + Mega bonus
  • +++ Super bonus
  • ++ Extra bonus
  • + Bonus
  • - Malus
  • -- Extra malus
  • --- Super malusHallo! Ik ben Willy. Wil je
een algemeen beeld van
Pigeon Panic? Bekijk mijn handleiding dan!

Zoeken
Veelgestelde vragen