Duivensport simulator met een twist
   
Het eerste online duivenspel in Nederland!

Help - Wedstrijdenoverzicht

Op Pigeon Panic zijn er twee vluchtmomenten in de week, deze zijn op woensdag en op zaterdag. Tijdens deze dagen worden er vier type wedstrijden gespeeld:

  • Een hoofdvlucht, waar alle duiven aan kunnen deelnemen.
  • Een speciale vlucht die per keer kan verschillen tussen vitesse, midfond, dagfond en overnacht. De verschillen tussen deze vluchten is met name de afstand en vaak ook de moeilijkheidsgraad. Vitesse is speciaal voor onze sprinters, zet hier dus je snelle duiven op! De midfond is ideaal voor de allround duiven, sterk op alle vlakken! Een dagfond is al meer voor de veteranen, ervaren en goed gecoordineerde duiven presteren hier beter! De overnachtvlucht is vaak de moeilijkste en is een vlucht van grote afstand. Duiven die erg blij zijn en een hoge coördinatie en conditie hebben presteren hier het beste.
  • Een junior vlucht, deze vlucht is altijd dichtbij en is speciaal voor je jonge duiven bedoeld. Op deze vlucht mogen alleen jong volwassen duiven geselecteerd worden.
  • Tot slot is er ook een duivenshow. Hier mag je alleen gepensioneerde duiven op inschrijven.

Laatste wedstrijden

In dit blok vind je een overzicht van alle gespeelde wedstrijden dit seizoen. Je kunt deze lijst gebruiken om snel naar een resultaat van een gespeelde wedstrijd te navigeren. Alle wedstrijden worden hier getoond, ook waar je geen duiven voor ingeschreven hebt.

Ingeschreven duiven

In dit blok vind je een overzicht van je momenteel ingeschreven duiven. Tevens kun je snel zien welke duif je als bonus duif hebt opgegeven.

De bonusduif

Het is altijd verstandig een bonusduif te kiezen. Deze duif zal dubbele punten en dubbel geld verdienen op een vlucht! Ook vind de duif het leuk om als bonusduif gekozen te zijn tijdens een wedstrijd, dit zorgt voor een klein beetje extra aanhankelijkheid! Tijd om je topper te selecteren dus!
Hallo! Ik ben Willy. Wil je
een algemeen beeld van
Pigeon Panic? Bekijk mijn handleiding dan!

Zoeken
Veelgestelde vragen