Duivensport simulator met een twist
   
Het eerste online duivenspel in Nederland!
Geslaagde 1 april grap

Inmiddels (en gelukkig!) is het 2 april en zoals te zien is onze 1 april grap voorbij. Middels een actiemoment, een overduidelijke banner en een bizar puntenaantal van de ontwikkelaars van Pigeon Panic, was het voor iedereen duidelijk om welke dag het ging.

Wat overigens geen 1 april grap is, is dat we iemand aan onze Hall of fame gaan toevoegen! De resultaten waren der mate spannend, dat we aan het einde van het seizoen nog iemand gaan toevoegen aan de Hall of fame! Maar voor nu: zonder twijfel: Pijlstaart! Een ervaren speler en weet vrijwel elk seizoen de top te bereiken! Het is ook degene die alles weet van statistieken op Pigeon Panic!

Van harte gefeliciteerd met je benoeming!

Geplaatst door Freddy op 02-04-2019
Snelle doorklik

Snelle doorklik
Speciaal voor de premiumspelers (en in de toekomst voor alle spelers) kan er nu direct doorgeklikt worden van de inbox naar het betreffende actiemoment. Inmiddels kennen alle spelers de inhoud van veelgebruikte berichten nu wel. Door op het blauwe pijltje te klikken, wordt je meteen doorgestuurd naar het onderliggende bericht.

Deze functionaliteit zal in de toekomst verder uitgebreid worden, naar bijvoorbeeld: Ruiende duiven, aangevallen duiven, vluchtresutlaten, etc etc.

https://www.mupload.nl/img/uuy3sdlyc85v8.jpg

Hall of Fame
Onder de Pigeon Panic spelers bevindt zich een legende die wij graag willen toevoegen aan onze Hall of Fame. Dit keer willen we nogmaals jullie hulp gebruiken over de meest geschikte kandidaat hiervoor. Alle actieve spelers hebben een nieuw actiemoment ontvangen. We zijn benieuwd!

Geplaatst door Freddy op 20-02-2019
Mogelijkheden voor iDeal, bancontact en bank transfer

Premium worden of een donatie geven aan Pigeon Panic is een stuk eenvoudiger geworden! We maken nu gebruik van Mollie, waardoor spelers betalingen op een vertrouwde, eenvoudige en veilig manier kunnen doen. Indien je via een mobiel apparaat gebruik maakt dan kan zelfs een geïnstalleerde online bankieren app te hulp schieten.

Pigeon Panic is een gratis spel. Door premium te worden help je het spel gratis te houden voor alle spelers en daar krijg je leuke opties voor. Deze opties garanderen overigens geen overwinning, eerlijke kansen voor alle spelers is ons beleid! We are the good guys :)

We hebben van een aantal enthousiaste spelers de vraag gekregen of ze ons naast premiumlidmaatschap konden steunen. Natuurlijk doe je dat al door met ons het spel te spelen, maar wie een vrije gift wil geven kan deze optie nu op de premiumpagina te vinden.

Benieuwd naar premium lidmaatschap? Kijk op onze premium pagina.

Geplaatst door Freddy op 09-02-2019
Missies!

Alle spelers hebben een missie ontvangen!
Missies kunnen sterk verschillen van elkaar en ook verschillen ze in moeilijkheidsgraad.
In een seizoen worden er 4 missies geactiveerd voor spelers. AIs iedereen start met een bronzen missie, wanneer je deze gehaald hebt ontvang je de volgende keer een zilveren missie. Haal je je missie niet binnen de tijdslimiet, dan zal je volgende missie weer een bronzen missie zijn.

Hoe moeilijker de missie, hoe beter de beloningen!
Allen succes toegewenst!

Geplaatst door Freddy op 03-02-2019

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Pigeon Panic?

Pigeon Panic is het eerste online duivenspel ter wereld. Train je duiven en win vluchten. Wees een goede duivenmelker en verdien punten.