Duivensport simulator met een twist
   
Het eerste online duivenspel in Nederland!
Einde seizoen Diesel op 28 sept

Hallo allemaal,

Wij kwamen er per abuis achter dat de laatste vluchten op 25 september waren. Een seizoen stopt natuurlijk nooit op een woensdag :) ..

We hebben dan ook het weloverwogen besluit genomen om een extra vluchtdag toe te voegen aan dit seizoen. We eindigen seizoen Diesel dus volgende week zaterdag op 28 september!

Geplaatst door Paul op 17-09-2019
Stemmen op de burgemeester

Het seizoen is herstart, iedereen is hier van op de hoogte!
Maar nog niet iedereen weet dat je dan ook weer op een burgemeester kan gaan stemmen! Dus hop naar het stembureau en laat zien aan wie jij het meeste vertrouwen geeft!

Stemmen kan via Dorp -> Stemlokaal.

Geplaatst door Freddy op 27-05-2019
Start seizoen: Diesel

Seizoen gestart!
Beste Pigeon Panic liefhebbers! Het nieuwe seizoen, genaamd Diesel, is vandaag gestart! De strijd begint voor iedereen weer vanaf het 0 punt en de spanning barst weer los de komende maanden. Voor dit seizoen zijn er geen updates verwerkt. Wel hebben we enkele bugs opgelost, maar voor nu nog geen nieuwe features.

Even een snel takenlijstje voor je:
* Kies nieuwe duiven
* Geef ze een leuke naam
* Verzorg ze
* Schrijf ze in op de wedstrijd
* Pak die punten!
* VEEL PLEZIER :)

Hall of Fame: Erwin
Het publiek heeft gekozen, maar ook de crew kon er niet om heen! Erwin heeft een plek bemachtigd in de Hall of Fame. Door vanaf zijn eerste seizoen al mee te draaien in de top.
Erwin greep steeds naast het erepodium, maar heeft de strijd niet opgegeven. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een overweldigende overwinning in het vorige seizoen. Met vele gouden bekers op zak, krijgt Erwin nu ook een plekje in de Hall of Fame! Gefeliciteerd!!

Geplaatst door Freddy op 25-05-2019
Einde seizoen "Fladderig"

Beste vrienden van Pigeon Panic,

Zoals jullie ongetwijfeld al weten is het 23e seizoen Fladderig voorbij. Met trots presenteren wij de winnaars:

1e plaats: Erwin namens de Blauwe Duif. Met zes seizoenen ervaring is dit een prachtige prestatie!
2e plaats: Broekoes namens Myths and Legends. Deze uberveteraan met 16 seizoenen ervaring mag deze trofee toevoegen aan zijn reeds indrukwekkende verzameling.
3e plaats: Gino namens de startersclub. Met 9 seizoenen ervaring inmiddels is dit ook een geweldige ervaring. Is het tijd om de startersclub te hernoemen? :-)

Deze winnaars krijgen een prachtige medaille toegestuurd.

Pigeon Panic gaat nu een rustperiode in van twee weken. De eerste vluchten beginnen weer op 24 mei. In de tussentijd kunnen jullie Pigeon Panic gebruiken om te experimenteren;-)

Iedereen bedankt, en we zien jullie binnenkort graag weer. Goed weekend!

- Paul en Freddy

Geplaatst door Paul op 11-05-2019

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Pigeon Panic?

Pigeon Panic is het eerste online duivenspel ter wereld. Train je duiven en win vluchten. Wees een goede duivenmelker en verdien punten.