Duivensport simulator met een twist
   
Het eerste online duivenspel in Nederland!
Hall of Fame 2018

We hebben weer twee spelers toegevoegd aan onze Hall of Fame!
Van harte gefeliciteerd Mattioza en Coyote!

Beide spelers zijn al vele seizoenen actief op Pigeon Panic en hebben zeker dit plaatsje in de Hall of Fame verdiend. En dat vonden jullie ook, want het Hall of Fame actiemoment is door velen ingevuld en deze twee toppers hadden vele stemmen.

Nogmaals van harte gefeliciteerd en wie deze spelers persoonlijk nog even wil feliciteren, aarzel vooral niet om ze een berichtje te sturen!

Geplaatst door Paul op 26-02-2018
De vergrijzing van het seizoen

Vele duiven zijn vandaag met pensioen gegaan! De vergrijzing van de startersduiven brengt een boel tactiek met zich mee. Er wordt plaats gemaakt voor een nieuwe generatie, terwijl de oude generatie zich volledig kunnen storten op een broedprogramma.

Wat brengt het mee voor dit seizoen? Was je al bezig met een top bloedlijn, of gaat die nu pas echt starten? Het beloofd een spannend seizoen te worden :)

Ook handig te weten: Pensioen duiven kunnen meedoen aan duivenshows! Op duivenshows kan je ook punten en geld verdienen, maar je kan slechts 1 van je duiven inschrijven! Welke duif steelt bij jou de show?

Geplaatst door Freddy op 24-01-2018
Technische storing opgelost!

De technische storing van vannacht is opgelost!

https://pbs.twimg.com/media/CD6bHZwWMAAyPs5.jpg

Geplaatst door Freddy op 23-01-2018
Strengere controles multi-accounts

https://img0.etsystatic.com/000/1/6397696/il_570xN.336033840.jpg

Wij gaan strenger controleren op misbruik van multi-accounts. Hierbij willen we nog even ter herinnering brengen:

Multi-accounts (het hebben van meerdere profielen) zijn toegestaan. Misbruik maken met multi-accounts is echter niet toegestaan. Indien wij dit merken zullen we de profielen verwijderen.

Geplaatst door Freddy op 17-01-2018

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Pigeon Panic?

Pigeon Panic is het eerste online duivenspel ter wereld. Train je duiven en win vluchten. Wees een goede duivenmelker en verdien punten.

Toppers

Top 3 spelers

broekoes

Meneer de Uil

Dodo

Nieuwste speler

pilou