Duivensport simulator met een twist
   
Het eerste online duivenspel in Nederland!
Meer gebouwen

In het volgende seizoen is het voor de burgemeester mogelijk om meer gebouwen te plaatsen! Elke keer als een plaats groeit kan er een extra gebouw geplaatst worden. Als een plaats weer kleiner word dan verliest het een gebouw. Een grotere plaats lijkt zijn voordelen nu te kijken, maar we gaan het ook nog aantrekkelijk maken om in een kleiner dorp te zitten, invulling hiervan volgt.

Tevens komen er nieuwe gebouwen beschikbaar zoals: Veilinghuis en Windmolen.

Een burgemeester is straks in staat de dorpsplattegrond aan te passen, hiervoor willen we nieuwe illustraties gaan gebruiken.

Er gaat veel gebeuren omtrent het dorpse leven! Hiervoor kan het zo zijn (we proberen van niet, maar het kan!) dat alle spelers weer in een nieuw dorp ingedeeld worden.

Geplaatst door Freddy op 15-03-2018
Duiven verzekeren

Het volgende seizoen kent een nieuwe update: Duif verzekeren.
Dit idee was erg populair op Pigeon Panic en in het volgende seizoen zal deze nieuwe optie mogelijk zijn!

Bijhorende tekst:
Het seizoen is nog maar net begonnen, maar bah daar heb ik al mijn eerste overleden duif! Het zou toch fantastisch zijn als mijn duiven verzekerd konden worden voor deze nare gebeurtenissen! Tegen een kleine vergoeding verzeker ik een duif en afhankelijk van de dagwaarde van die duif, krijg ik het geld terug van de verzekeraar! De verzekeraar wil mij zelfs wat mais toedoen wanneer een duif door een roofvogel gegrepen is, voor een spoedig herstel.

Startduiven en marktduiven zijn altijd verzekerd, maar elke nieuwe duif kan tegen een kleine vergoeding verzekerd worden.

Geplaatst door Paul op 08-03-2018
Bericht van De beginnersclub: Leiderschap beginnersclub

Na ruim 20 seizoenen gespeeld te hebben met de beginnersclub, wil ik het eens proberen bij een andere club :) (ik weet al welke)

De beginnersclub heeft het altijd goed gedaan en ik vind het ook een leuke groep. Ik wil de club dus niet opheffen, maar wel iemand anders als leider aanwijzen.

Is er iemand hier die de leider van de beginnersclub wil zijn? Stuur mij een berichtje en meld je natuurlijk even aan! :D

Geplaatst door Freddy op 04-03-2018
Club seizoenresultaten

Speler Bieze kwam met een toffe suggestie om per seizoen meer clubresultaten te tonen!
Zijn club heeft een fantastisch seizoen achter de rug, maar de resultaten werden alleen in de wandelgangen genoemd. Dat gaan we veranderen, want met mooie resultaten hoort een club gewoon te kunnen schitteren!

https://www.mupload.nl/img/gipsf6zyvuj.png

Aan het einde van dit seizoen zullen er trofeeën toegevoegd worden aan clubs!

Geplaatst door Paul op 02-03-2018

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Pigeon Panic?

Pigeon Panic is het eerste online duivenspel ter wereld. Train je duiven en win vluchten. Wees een goede duivenmelker en verdien punten.

Toppers

Top 3 spelers

broekoes

Meneer de Uil

Dodo

Nieuwste speler

pilou