Duivensport simulator met een twist
   
Het eerste online duivenspel in Nederland!
14 april seizoenseinde

Zaterdag 14 april eindigt het seizoen Windstil!
Het zal er nog even om spannen wie in de top 3 zal eindigen, want we hebben nog weken te gaan!
Dit seizoen zullen ook de clubs trofeeën voor hun resultaten ontvangen!

Wat gebeurd er na de laatste vlucht dag van het seizoen?
Pigeon Panic gaat een pauzeweek waarin er onderhoud aan het spel zal plaatsvinden. Onder andere bug-fixes en nieuwe functionaliteiten komen dan aan bod. Wil jij graag aangeven wat jij als updates zou zien? Kijk dan even onder het kopje Home en bij het menu Updates. Of schiet natuurlijk een leuke suggestie in!

Nieuwe start
Na deze week start er een nieuw seizoen en komen alle spelers en clubs weer op een beginstand te staan. Wederom eerlijke kansen voor iedereen in een nieuw seizoen! Het nieuwe seizoen start op zaterdagmiddag 21 april!

Succes de laatste weken van het seizoen!

Geplaatst door Paul op 22-03-2018
Meer gebouwen

In het volgende seizoen is het voor de burgemeester mogelijk om meer gebouwen te plaatsen! Elke keer als een plaats groeit kan er een extra gebouw geplaatst worden. Als een plaats weer kleiner word dan verliest het een gebouw. Een grotere plaats lijkt zijn voordelen nu te kijken, maar we gaan het ook nog aantrekkelijk maken om in een kleiner dorp te zitten, invulling hiervan volgt.

Tevens komen er nieuwe gebouwen beschikbaar zoals: Veilinghuis en Windmolen.

Een burgemeester is straks in staat de dorpsplattegrond aan te passen, hiervoor willen we nieuwe illustraties gaan gebruiken.

Er gaat veel gebeuren omtrent het dorpse leven! Hiervoor kan het zo zijn (we proberen van niet, maar het kan!) dat alle spelers weer in een nieuw dorp ingedeeld worden.

Geplaatst door Freddy op 15-03-2018
Duiven verzekeren

Het volgende seizoen kent een nieuwe update: Duif verzekeren.
Dit idee was erg populair op Pigeon Panic en in het volgende seizoen zal deze nieuwe optie mogelijk zijn!

Bijhorende tekst:
Het seizoen is nog maar net begonnen, maar bah daar heb ik al mijn eerste overleden duif! Het zou toch fantastisch zijn als mijn duiven verzekerd konden worden voor deze nare gebeurtenissen! Tegen een kleine vergoeding verzeker ik een duif en afhankelijk van de dagwaarde van die duif, krijg ik het geld terug van de verzekeraar! De verzekeraar wil mij zelfs wat mais toedoen wanneer een duif door een roofvogel gegrepen is, voor een spoedig herstel.

Startduiven en marktduiven zijn altijd verzekerd, maar elke nieuwe duif kan tegen een kleine vergoeding verzekerd worden.

Geplaatst door Paul op 08-03-2018
Bericht van De beginnersclub: Leiderschap beginnersclub

Na ruim 20 seizoenen gespeeld te hebben met de beginnersclub, wil ik het eens proberen bij een andere club :) (ik weet al welke)

De beginnersclub heeft het altijd goed gedaan en ik vind het ook een leuke groep. Ik wil de club dus niet opheffen, maar wel iemand anders als leider aanwijzen.

Is er iemand hier die de leider van de beginnersclub wil zijn? Stuur mij een berichtje en meld je natuurlijk even aan! :D

Geplaatst door Freddy op 04-03-2018

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Pigeon Panic?

Pigeon Panic is het eerste online duivenspel ter wereld. Train je duiven en win vluchten. Wees een goede duivenmelker en verdien punten.

Toppers

Top 3 spelers

Paul

ElsieLaude

Superduif

Nieuwste speler

Matten30