Duivensport simulator met een twist
   
Het eerste online duivenspel in Nederland!
4de missie start zondag

De titel zegt het al helemaal! De vierde missie van dit seizoen, zal zondag in de loop van de dag starten. Voor een aantal spelers betekend dit zelfs de gouden missie!

Geplaatst door Freddy op 09-11-2017
Overzicht verduidelijkt

Een kleine update tussendoor! Het overzicht van je duiven toont nu per levensfase de beste statistiek. Ook gebruiken we nu icoontjes en word de status van een duif alleen getoond wanneer deze afwijkt van normaal. Een rustiger overzicht met meer informatie dus!

Er is een kolom bijgekomen voor je frenemies overzicht (duiven in tehuis) en je mag nu 1 extra kolom toevoegen aan dit frenemies overzicht (dit zijn er dan 9).

http://www.pigeonpanic.com/images/updateoverzicht.png

Te vinden op de overzicht pagina

Geplaatst door Freddy op 24-09-2017
Nieuwe missies

Nog niet iedereen heeft zijn eerste missie behaald, maar de volgende missies zijn wel al weer uitgedeeld! Missies zijn optioneel, dus als het je niet uitkomt dan mag je deze best even negeren! Maar we snappen heel goed dat de te winnen bonussen ook heel goed van pas zouden komen. Aan jou de keus welke kant je ermee op gaat!

Spelers die een bronzen missie behaald hebben, mogen het nu proberen met een zilveren missie! Voor wie nog wat moeite had met de bronzen missie, is nu een nieuwe (andere) bronzen missie uitgedeeld!

Mission completed!

Geplaatst door Freddy op 19-09-2017
Bericht van De Mattentaarten: 3de interview

Het 3de interview staat online! Deze keer is podiumkandidaat Vliegende Hollander aan de beurt. lees het hier!

Geplaatst door mattioza op 10-09-2017

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Pigeon Panic?

Pigeon Panic is het eerste online duivenspel ter wereld. Train je duiven en win vluchten. Wees een goede duivenmelker en verdien punten.

Toppers

Top 3 spelers

Rufter

Vliegende Hollander

Erwin

Nieuwste speler

deanovic