Duivensport simulator met een twist
   
Het eerste online duivenspel in Nederland!
Snelle doorklik

Snelle doorklik
Speciaal voor de premiumspelers (en in de toekomst voor alle spelers) kan er nu direct doorgeklikt worden van de inbox naar het betreffende actiemoment. Inmiddels kennen alle spelers de inhoud van veelgebruikte berichten nu wel. Door op het blauwe pijltje te klikken, wordt je meteen doorgestuurd naar het onderliggende bericht.

Deze functionaliteit zal in de toekomst verder uitgebreid worden, naar bijvoorbeeld: Ruiende duiven, aangevallen duiven, vluchtresutlaten, etc etc.

https://www.mupload.nl/img/uuy3sdlyc85v8.jpg

Hall of Fame
Onder de Pigeon Panic spelers bevindt zich een legende die wij graag willen toevoegen aan onze Hall of Fame. Dit keer willen we nogmaals jullie hulp gebruiken over de meest geschikte kandidaat hiervoor. Alle actieve spelers hebben een nieuw actiemoment ontvangen. We zijn benieuwd!

Geplaatst door Freddy op 20-02-2019
Mogelijkheden voor iDeal, bancontact en bank transfer

Premium worden of een donatie geven aan Pigeon Panic is een stuk eenvoudiger geworden! We maken nu gebruik van Mollie, waardoor spelers betalingen op een vertrouwde, eenvoudige en veilig manier kunnen doen. Indien je via een mobiel apparaat gebruik maakt dan kan zelfs een geïnstalleerde online bankieren app te hulp schieten.

Pigeon Panic is een gratis spel. Door premium te worden help je het spel gratis te houden voor alle spelers en daar krijg je leuke opties voor. Deze opties garanderen overigens geen overwinning, eerlijke kansen voor alle spelers is ons beleid! We are the good guys :)

We hebben van een aantal enthousiaste spelers de vraag gekregen of ze ons naast premiumlidmaatschap konden steunen. Natuurlijk doe je dat al door met ons het spel te spelen, maar wie een vrije gift wil geven kan deze optie nu op de premiumpagina te vinden.

Benieuwd naar premium lidmaatschap? Kijk op onze premium pagina.

Geplaatst door Freddy op 09-02-2019
Missies!

Alle spelers hebben een missie ontvangen!
Missies kunnen sterk verschillen van elkaar en ook verschillen ze in moeilijkheidsgraad.
In een seizoen worden er 4 missies geactiveerd voor spelers. AIs iedereen start met een bronzen missie, wanneer je deze gehaald hebt ontvang je de volgende keer een zilveren missie. Haal je je missie niet binnen de tijdslimiet, dan zal je volgende missie weer een bronzen missie zijn.

Hoe moeilijker de missie, hoe beter de beloningen!
Allen succes toegewenst!

Geplaatst door Freddy op 03-02-2019
Clubacties actief

Clubacties zijn nu actief!
Er is al op het forum over gesproken, maar alle clubleiders (en penningmeesters) kunnen nu bepaalde acties voor hun club in gang zetten. Denk aan een grote schoonmaak, bulk inkopen of het organiseren van een gezellige pokeravond op de club.

Sommige clubacties kosten meer punten om te activeren dan anderen, het kan zijn dat je als club even wilt sparen voor grotere acties. Elke week krijg je als club er een actiepunt bij.

Clubacties zijn beschikbaar voor leden die langer dan 3 weken lid zijn van hun club.

Geplaatst door Freddy op 30-01-2019

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Pigeon Panic?

Pigeon Panic is het eerste online duivenspel ter wereld. Train je duiven en win vluchten. Wees een goede duivenmelker en verdien punten.

Toppers

Top 3 spelers

Stafke

TOAT

Duifke Lacht

Nieuwste speler

vandebalkan