Duivensport simulator met een twist
   
Het eerste online duivenspel in Nederland!
Einde seizoen zaterdag

Het seizoenseinde is weer in zicht!
Het seizoen Eclipse heeft nieuwe gezichten aan de top weten te zetten, maar met nog 2 wedstrijddagen te gaan kan er nog wat veranderen.

Zaterdag 18 augustus stopt het seizoen en gaat Pigeon Panic een pauze periode in. In deze periode gaan de ontwikkelaars bugs fixen en mogelijk nieuwe functionaliteiten toevoegen. Daarna start het seizoen weer en krijgen alle spelers weer gelijke kansen.

Het nieuwe seizoen start op zaterdag 1 september., rond 13:00. Let op, de pauzeperiode is dus iets langer dan gebruikelijk.

Iedereen bedankt voor het meespelen en succes de laatste loodjes!

Geplaatst door Freddy op 13-08-2018
Activatiemailtjes werken weer

Na het grondige hak- en beukwerk is de mailfunctionaliteit weer in ere hersteld. De recente aanmeldingen hebben dan ook weer opnieuw een activatiemail gekregen.

En dan is het nu tijd voor bier! :-)

Geplaatst door Paul op 11-06-2018
Activatiemail

Door problemen bij onze hostingpartij is het mogelijk dat je activatiemail niet was verstuurd bij het registreren. Stuur ons gerust een berichtje via info@pigeonpanic.com met het verzoek voor de activatielink. Thx en sorry voor het ongemak.

Geplaatst door Paul op 10-06-2018
AVG wet

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU).

Om aan deze wet te voldoen hebben we een privacybeleid opgesteld en zijn de algemene voorwaarden aangepast.

Door mee te blijven spelen ga je automatisch akkoord met deze wijzigingen.

Einde mededeling :-)

Geplaatst door Paul op 24-05-2018

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Pigeon Panic?

Pigeon Panic is het eerste online duivenspel ter wereld. Train je duiven en win vluchten. Wees een goede duivenmelker en verdien punten.

Toppers

Top 3 spelers

Paul

ElsieLaude

Superduif

Nieuwste speler

Brecht089